Kandidat za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković, predstavio je u srijedu 13.srpnja u Karlovcu članovima županijskog i gradskog odbora ‪HDZ-Karlovačke županije i grada Karlovca, predvođenih predsjednikom ŽO HDZ-a Karlovačke županije Damirom Jelićem, predsjednikom GO HDZ-a Grada Karlovca Damirom Mandićem i županom Ivanom Vučićem svoj izborni program  pod nazivom „HDZ-Središnja snaga razvoja Hrvatske“.

13680757_1761371760805410_2644380485285798918_n

Plenković je brojnim okupljenim stranačkim kolegicama i kolegama predstavio glavne odrednice programa kojima će se predstaviti na parlamentarnim izborima i donijeti pobjedu HDZ-u u rujnu. Glavni cilj izbornog programa je da HDZ ponovo postane najsnažnija politička stranka u Hrvatskoj koja će omogućiti političku stabilnost, pravnu sigurnost, pouzdan okvir za gospodarski rast te društvenu uključenost i solidarnost.

„ Moja je glavna misija vratiti povjerenje birača vjerodostojnom i dosljednom politikom HDZ-a. Uvjeren sam da ćemo zajedničkim aktivnostima na parlamentarnim izborima, osobito u Karlovačkoj županiji, ostvariti izvrstan rezultat. HDZ je državotvorna stranka hrvatskog naroda koja zastupa nacionalne interese i tradicionalne vrijednosti, a baštini demokršćanstvo.“ – istaknuo je Andrej Plenković

Nakon predstavljanja programa Andrej Plenković  je nazočio svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Karlovca povodom 437.rođendana grada Karlovca.