Predsjednik ŽO HDZ-a Karlovačke županije Damir Jelić i predsjednik GO HDZ-a grada Karlovca potvrdili su svoje kandidature za župana i karlovačkog gradonačelnika. Damir Mandić je tom prilikom rekao.

-Ovo je nekakav normalan slijed u našem političkom radu. Svaka stranka, pa i HDZ, promišlja o budućnosti. Mi imamo otvorenu situaciju da je gradonačelnik Damir Jelić kandidat za župana. U tom kontekstu HDZ-e je odlučio da mene predloži za kandidata za gradonačelnika grada Karlovca. To je prije svega odgovoran i častan posao. Ja sam već osam godina gradski vijećnik, zadnje dvije godine sam predsjednik Gradskog vijeća i tu negdje s tog političkog iskustva sam smatrao da mogu na toj odgovornoj i časnoj poziciji služiti Karlovčankama i Karlovčanima. U ovom dosadašnjem mandatu Karlovac je odradio kvalitetne projekte, koji idu u prilog jednoj stabilnosti, primjerice Aquatika, vrtići, komunalna infrastruktura. Ono što nam slijedi je nova energija u promišljanju grada i vođenju grada i u tom kontekstu ćemo promišljati sve buduće aktivnosti, rekao je Mandić.
Gradonačelnik Damir Jelić potvrdio je da je kandidat HDZ-a za karlovačkog župana i da napušta dužnost karlovačkog gradonačelnika.
-Svaki Božić donosi nešto novo, pa se nadam da će ovaj Božić donijeti gradu Karlovcu novog gradonačelnika, mlađeg, mršavijeg, s više kose, ljepšeg Damira Mandića. Vrijeme je da se ja pomaknem. Dvanaest godina služenja u gradskoj službi je puno i uvjeren sam da će dva Damira donijeti prosperitetni mir gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji, kazao je Damir Jelić.

Preuzeto sa : http://www.hrk.hr/aquatici-damir-jelic-damir-mandic-potvrdili-kandidature-zupana-gradonacelnika-2/