Skup u Brod Moravicama danas je protekao u druženju kandidata Domoljubne koalicije VII. izborne jedinice s građanima te u duhu predstavljanja programa.
Jasen Mesić naglasio je kako čvrsto vjeruje u ljude s ove izborne liste te kako vjeruje u njihovo kvalitetno vođenje Hrvatske. “Mi smo ovdje da služimo Vama”, zaključio je Mesić.
Tomislav Klarić rekao je kako je vrlo dobro upoznat s problematikom ovog kraja. Smeta ga činjenica što je loša financijska politika otuđila novac upravo od samih građana. Smatra da je odlazak mladih jedan od ključnih problema koji se treba riješiti. “8.11. nas čeka bitka”, naglasio je Klarić te pozvao ljude da izaberu Hrvatsku na čelu s Domoljubnom koalicijom.
Majda Burić rekla kako je nevjerojatna činjenica da sadašnja Vlada poslije toliko promašaja i dalje traži povjerenje Gorana. Osvrnula se i na mlade koji su “epski opjevani u Vladi Zorana Milanovića, a istina je da uopće ne poznaju njihove potrebe”, dodala je Burić. Dražen Štiglić izuzetno je ponosan na činjenicu što je BUZ prvi potpisao koaliciju s HDZ-om. Iznosi kako će se u sklopu programa 5+ zalagati za reformu mirovinskog sustava. “Osnova za podizanje mirovina je čvrst ekonomsko-gospodarski program”, zaključio je Štiglić.