Posljednji dan u mjesecu listopadu kandidat za Hrvatski sabor VII. Izborne jedinice, g. Jasen Mesić, proveo je u druženju s građanima u zagrebačkim kvartovima Španskom, Prečkom i Vrbanima. Zbog znatiželjnosti i neizvjesnosti građana u ovo predizborno vrijeme g. Mesić svakodnevno obilazi različite lokalitete u gradu Zagrebu i okolici. U razgovorima s građanima svaki dan sve više otkriva njihove potrebe koje ga još više motiviraju da daje sve od sebe kako bi mogao još uspješnije djelovati u društvu. Dijeljenjem promotivnog materijala g. Mesić je prezentirao program 5+ H i poticao građane da izađu na izbor i glasuju po savjesti.

k1

Željko Fiolić, kandidat za Hrvatski sabor VII. Izborne jedinice, nazočio je utakmici između NK Dragovoljac i NK Lučko u Lučkom. Dva novozagrebačka nogometna kluba NK Dragovoljac i NK Lučko odigrali su prvenstvenu utakmicu 2. HNL, s rezultatom 0:0. Osim s posjetiteljima utakmice, g. Željko Fiolić je razgovarao i s predsjednikom NK Dragovoljac Ivicom Perkovićem i članom uprave NK Lučko Petrom Plahutarom.
Stanje u športu je odraz stanja u društvu. Bez pokretanja gospodarstva nema velike podrške športu i organizacijama koje se bave tom aktivnošću, zaključio je Fiolić govoreći o društvenom stanju i održivosti športskih klubova.

k