Gradski odbor HDZ-a grada Karlovca donio je jednoglasnu odluka da će uz Damira Mandića, kandidata za gradonačelnika, kandidati za zamjenike biti Andreja Navijalić i Ivan Mrzljak.

Andreja Navijalić, aktualna je pročelnica gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti i nedavno izabrana predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ grada Karlovca. U dosadašnjem je radu pokazala veliku socijalnu odgovornost i senzibiliziranost prema civilnom društvu te su zahvaljujući tome realizirani brojni projekti i napravljeni iskoraci u razvoju civilnog društva i rješavanju brojnih socijalnih problema građana. Ivan Mrzljak dugogodišnji je rukovoditelj koji poznaje funkcioniranje gradskog sustava, a iskustvo koje je stekao kao direktor Vodovoda i kanalizacije d.o.o. u području korištenja sredstava fondova EU sigurno će biti dodana vrijednost razvoju grada Karlovca u području komunalne i gospodarske djelatnosti.

“Grad Karlovac do sada je proveo brojne projekte u cilju poticanja razvoja gospodarstva, turizma, u području socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja. Želimo nastaviti realizirati planirane projekte, ali i započeti nove. Ponosni smo na sve što je do sada napravljeno, ali vidimo prostor za nove ideje, nove projekte i programe, nove kreativne i inovativne ljude. Želimo biti još bolji partner privatnom sektoru i pomoći im kroz programe u podizanju konkurentnosti na tržištu, radit ćemo na maksimalnoj implementaciji povijesne, prirodne i kulturne baštine vodeći se načelima dugoročne održivosti i zaštite baštine” –  rekao je Damir Mandić, kandidat za gradonačelnika i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a.