PO HDZ Brezovica organizirao je predstavljanje kandidata Domoljubne koalicije VII. Izborne jedinice. Predstavljanju kandidata nazočili su g. Jasen Mesić, g. Domagoj Ivan Milošević i g. Željko Fiolić. U kratkom izlaganju iznjeli su svoje jasne stavove i dio planova koji moraju ostvariti nakon pobjede. Kandidati već duže vrijeme obilaze krajeve Lijepe naše i razgovaraju s građanima, vide u kakvoj se situaciji nalaze, suosjećaju s njima i pokušavaju im vratiti nadu da može biti bolje, a ne samo gore.

3
Naglasili su kako moraju odmah početi djelovati zbog izuzetno loše gospodarske situacije u kojoj se nalazi naša Domovina jer nastavi li se aktualna politika mnogi će svoju domovinu potražiti negdje drugdje.Već sada se iselio broj stanovnika veličine grada Osijeka.
Na opće oduševljenje građana što su imali priliku razgovarali s kandidatima razvila se rasprava o aktualnim temama ruralnog kraja i poljoprivrednog razvoja. Ukazali su na potrebu brzog djelovanja i reindustrijalizacije koja je nužni preduvjet gospodarskog rasta i razvoja. Također, prema vidljivom programu 5+ HRVATSKA građanima se precizno pojasnila politika razvoja malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava što će se kroz proizvođačke organizacije i poljoprivredne centre povezati sa znanstvenicima i ostalim stručnjacima koji će im biti na dispoziciji o upitima i daljnjim postupanjima.Prisutnima je prenesena jasna poruka kako se jedino zajedništvom te djelovanjemmalog čovjeka i lidera može reanimirati Hrvatsku.

1