Kandidati Domoljubne koalicije Ivan Vučić, Željko Fiolić, Nada Murganić i Majda Burić jutros su se družili s brojnim građanima te su ih pozvali da u nedjelju, 08. studenog zaokruže listu broj 3. Naši očevi ginuli su i borili su se za slobodnu i neovisnu Hrvatsku, a na nama mladima je da se isto tako žustro borimo za bolju, jaku i prosperitetnu Hrvatsku. Stoga izađimo svi na izbore i zaokružimo broj 3, pozvala je Burić.

2

Željko Fiolić rekao je kako je ovo borba za opstanak hrvatskog naroda nakon, kako je istaknuo, „četiri neuspješne godine ove slučajne Vlade na odlasku“.

5

Lista Domoljubne koalicije ima program za jaku Hrvatsku ponosnih građana, kazala je Nada Murganić te nadodala kako treba vratiti dignitet socijalnoj i zdravstvenoj struci jer da su u ove četiri godine sve nadležne državne javne institucije zakazale.

3

Ivan Vučić je pozvao sve birače da 8. izađu na izbore, da zaokruže listu broj 3, da zaokruže Domoljubnu koaliciju koja u sebi ima tako dvije lijepe riječi – dom i ljubav, i pozivamo na zajedništvo, a ne na mi ili oni. Svi zajedno idemo dalje,zaključio je Vučić.

4